Montering af rottespærrer i Farsø, Aars og omegn

Har du problemer med rotter i hjemmet eller vil du blot holde eventuelle rotter ude af huset?

Det er de færreste der ønsker af få besøg af rotter. Hos Murerfirmaet Meldgaard & Søn Aps, tilbyder vi professionel opsætning af rottespærrer for både private og erhverv.

Vores autoriserede kloakmester sørger for korrekt montering af din rottespærre i led med loven, så du ikke skal bekymre dig om ubudne gæster fra kloakken. 

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre er en anordning, som installeres i inspektions- og rensebrønden. Selve rottespærren indeholder to klapper.

Disse klapper er ophængt uafhængigt af hinanden, så spildevand fra boligen frit kan passere, mens rotterne holdes ud. 

Ifølge loven må en rottespærre kun installeres af en autoriseret kloakmester. Derfor anbefaler vi at du tager kontakt til os, så du kan få installeret en rottespærre korrekt og lovligt.

Før vi monterer en rottespærre, anbefaler vi altid, at der bliver lavet en grundig gennemgang af kloaksystemet med fokus på tilstanden af kloakken. På den måde er du sikker på at rørene er fri for eventuelle skader og at rørene er egnede til at få monteret en rottespærre.

Fordele ved en rottespærre

Som nævnt holder du rotterne ud af huset når du får monteret en rottespærre i kloakken. Rotterne holdes ude, da rottespærrens funktion er at spærre rotternes vej fra det store kloaknet til det lokale kloaknet under din boliggrund.

Ved at få monteret en rottespærre undgår du også de materielle skader som rotter ofte forårsager.

Montering af rottespærre til en fair pris 

For os er det vigtigt at det arbejde vi leverer er til den rigtige pris. Vi lytter til dine ønsker og sørger for at resultatet lever op til dine forventninger. 

Ydermere undgår du også at udsætte beboerne i husstanden for de sygdomme som rotter kan bære på. 

Hvorfor du skal vælge os til montering af din rottespærre

Vi er certificerede af Byggeriets Kvalitetskontrol og en del af Byg Garanti. Det er vi meget stolte af, da det viser at vi er kvalitetsbevidste og derfor kan sikre dit hjem mod rotter ved hjælp af en rottespærre.

Vores mål med vores arbejde er altid at sørge for at du får den helt rigtige løsning og ender ud med et slutresultat som både du og vi er tilfredse med.

Kontakt os og hør mere om montering af rottespærrer

Hvis du søger en kvalitetsbevidst og autoriseret kloakmester til at montere en rottespærre i kloakken under dit hjem, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver meget gerne et uforpligtende tilbud. 

Kontakt Alexander på 20 80 59 24 eller Hans på 20 80 59 20. Du kan også sende os en mail på murer@meldinfo.dk.

Alternativ kan du trykke på nedenstående knap og blive sendt videre til vores kontaktformular. Så svarer vi tilbage hurtigst muligt.