Murerarbejde tilbydes i Farsø, Aars og omegn

Meldgaard & Søn din lokale murer i Farsø. Vi holder til ved Farsø, hvorfra vi kører ud til opgaver i hele Vesthimmerland. Vi kører gerne længere efter større opgaver. Som murerfirma har vi rigtig meget at tilbyde.

Uanset hvilke udfordringer dit næste byggeprojekt byder på, så står vi klar til at løse opgaven. Hvad enten det drejer sig om nybyg, tilbygning, renovering eller istandsættelse. Vi udfører også rådgivning og projektering af byggeopgaver inden for bolig- byggeri, industri og landbug.

Vi tilbyder blandt andet: 

  • Alt i murerarbejde
  • Flise- og klinkearbejde
  • Opbyg af bærende konstruktioner
  • Totalentrepriser


Søger du en kvalificeret entreprenør til at varetage din mureropgave, er du velkommen til at


kontakte os

Godt håndværk og murerarbejde af høj kvalitet 

Uanset hvilken opgave du skal have løst, er det vigtig for os, at du bliver tilfreds med resultatet. Gennem årene har vi arbejdet med mange forskellige opgaver, og har stor erfaring med alt fra støbning af sokler og gulve, til opsætning af fliser.

For at du får det bedst mulige resultat, har vi altid for øje at holde et højt kvalitetsniveau. Vores høje standard hviler hovedsageligt på to elementer. Vores håndværk er vores stolthed, samt valget af de materialer vi bruger.

Murerarbejde til fair pris 

Det er vores klare hensigt at levere godt murerarbejde til den rigtig pris. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og drømme og vi bestræber os på at imødekomme dine forventninger til det endelige resultat. 

DERFOR SKAL DU VæLGE VORES MURERFIRMA

Vores fag er vores stolthed, og det er derfor vigtigt for os, at du bliver glad for resultatet. Vi prøver at minimere støj og støv. Orden på byggepladsen er vigtig for os. Professionel rådgivning -eller henvisning til anden professionel håndværker. Vi arbejder altid på at finde den bedste løsning til dig.