OPGAVER INDENFOR ERHVERV OG LANDBRUG tilbydes i Farsø, Aars og omegn

Meldgaard & Søn er din lokale entreprenør i Farsø. Herfra har vi kunder i hele Vesthimmerland. Ved større opgaver kører vi gerne længere. Når det kommer til erhverv og landbrug, har vi meget at tilbyde. Derfor kan vi klare opgaven uanset hvad opgaven er. Inden for erhverv og landbrug kan vi hjælpe ved både nybyggeri, renoveringer og tilbygninger. Vi står også til rådighed for vejledning og projektering ved byggeprojekter.

Vi tilbyder blandt andet: 

  • Specialopgaver for erhverv
  • Specialopgaver for landbrug
  • Alt i vandtætte støbninger

Søger du en kvalificeret entreprenør til specialopgaver ved erhverv og landbrug, er du velkommen til at


kontakte os

GODT HÅNDVÆRK AF HØJ KVALITET TIL ERHVERV OG LANDBRUG 

Det er vores mål at du altid bliver tilfreds med resultatet, uanset hvilken opgave vi løser for dig. Vi har løst mange forskellige opgaver i løbet af de sidste mange år og derfor har vi stor erfaring med enhver type af specialopgave for erhverv og landbrug. Vi sørger for at du får det bedst mulige resultat ved altid at levere opgaver i høj kvalitet. Vi er stolte af vores håndværk og ønsker altid at udføre opgaver i høj standard. Derfor er vi også meget bevidste i vores valg af materialer.

Opgaver for erhverv og landbrug til fair pris 

Ved opgaver inden for erhverv og landbrug har vi et mål om altid at levere et godt stykke arbejde til den rette pris. Dine ønsker og drømme for projektet er udgangspunktet for at vi kan udføre en opgave som indfrier dine forventer til det resultat vi udfører for dig. 

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS TIL OPGAVER INDEN FOR ERHVERV OG LANDBRUG

Hos os er vi stolte af vores fag og derfor ønsker vi også at du bliver glad for det resultat vi leverer. Vi gør hvad vi kan for at minimere støj og støv samt sørger for orden på vores byggeplads. Vi tilbyder professionel rådgivning og har ønske om at du altid får den bedste løsning og derfor kan vi også henvise til en anden professionel håndværker, når der er behov for det.