Støbning af fundamentER tilbydes i Farsø, Aars, Aalborg og omegn

Meldgaard & Søn ApS er din lokale entreprenør til støbning af fundamenter. Vi holder til ved Farsø, og herfra kan vi klare opgaver i hele Vesthimmerland. Ved større opgaver kører vi gerne længere væk.

Vi tilbyder alt inden for støbning af fundament, så uanset hvilken udfordring du står med i dit byggeprojekt, så står vi klar til at være behjælpelige med opgaven. 

Uanset om det drejer sig om støbning af fundamenter til istandsættelse, nybyggeri eller istandsættelser, så står vi klar til at varetage opgaven. Ydermere udfører vi også projektering til støbning af fundamenter ved industri og landbrug. 

Kontakt

Godt håndværk og støbning af fundamenter i høj kvalitet

Inden for støbning af fundament tilbyder vi blandt andet: 

  • Fundamenter til fundering af huse og sommerhuse
  • Fundament til fundering ved garager og støttemurer
  • Støbning af alle typer af fundamenter
  • Støbning af fundamenter for både private og erhverv

Uanset hvilken type af fundament vi støber for dig, så er det vores ønske at du bliver tilfreds med resultatet. Gennem de sidste mange år har vi løst mange typer af opgaver med støbning af fundamenter og sokler i alle størrelser og former.

Uanset hvilken opgave vi står over for så ønsker vi altid at levere en opgave i høj kvalitet.

Vi holder vores høje standarder ved at vælge de rette materialer i led med støbning af fundament og samtidig er vi stolte af vores håndværk.

Støbning af fundament til fair pris 

Hos Murerfirmaet Meldgaard & Søn ApS er vores hensigt altid at tilbyde støbning af fundament til en fair pris. Udgangspunktet er altid dine ønsker for fundamentet og vi har et ønske om at dine forventninger til det endelige resultat bliver opfyldt. 

Derfor skal vi stå for støbning af DIT fundament 

Da vi er stolte af vores fag og vores arbejde, er det vores prioritet at du også bliver tilfreds med resultatet. Hvor det er muligt, forsøger vi at minimere støj og støv fra vores arbejde, og vi ønsker at holde orden på byggepladsen.

Vores tjenester inkluderer omfattende og dybdegående professionel rådgivning, hvor vi sætter en ære i at dele vores ekspertise med dig.

Hvis omstændighederne kræver det, tøver vi ikke med at henvise dig til andre dygtige og erfarne professionelle håndværkere, der kan supplere vores indsats på en måde, der er til gavn for dit projekt.

Kontakt os og hør mere om støbning af fundamenter i Farsø, Aars og omegn

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning omkring støbning af fundamenter, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver også meget gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til enten Alexander på 20 80 59 24 eller Hans på 20 80 59 20. Du kan også sende os en mail på murer@meldinfo.dk. Alternativ kan du trykke på nedenstående knap og blive sendt videre til vores kontaktformular. Så svarer vi tilbage hurtigst muligt.

kontakt os