Aut. kloakmester til kloakarbejde tilbydes i Farsø, Aars, Aalborg og omegn

Hvis du har brug for ny kloak, eller hvis der problemer med den gamle, så har du brug for en autoriseret kloakmester.

Meldgaard & Søn ApS står altid klar til at rykke ud. Vi har base i Farsø og vi kan derfor som aut. kloakmester varetage enhver type kloakarbejde i hele Vesthimmerland. I led med større opgaver kører vi dog gerne længere.

Som autoriseret kloakmester kan vi hjælpe med alt indenfor kloakarbejde, og vi står klar til at hjælpe med alt fra renovering af kloak til anlægning af ny kloak for både private og erhverv.

Kontakt os og hør mere

Få lavet kloakarbejde af en kompetent, autoriseret kloakmester

Med over 40 års erfaring som autoriseret kloakmester, har vi øje for kvaliteten. Uanset hvilken type af kloakarbejde du skal have løst, så står vi klar til at løse opgaven for dig så du bliver tilfreds med resultatet.

De mange år i branchen som autoriseret kloakmester har givet os stor erfaring med alle typer af kloakarbejde. Vi sørger derfor altid for at levere et resultat, som både er holdbart og i høj kvalitet.

Indenfor kloakarbejde tilbyder vi blandt andet:

Kloakarbejde til en fair pris

For os som autoriseret kloakmester er det vigtigt at det arbejde vi leverer, er til den rigtige pris. Vi lytter til dine ønsker og sørger for at resultatet lever op til dine forventninger.

Derfor skal du vælge os som til dit kloakarbejde

Som autoriseret kloakmester med mange års erfaring er vores stolthed vores fag, og det er derfor vigtigt for os, at du som kunde er tilfreds med resultatet af vores arbejde.

Når det er muligt, prioriterer vi at minimere både støj og støv på byggepladsen, samtidig med at vi opretholder en høj grad af orden og struktur. Vores ultimative mål er at sikre, at du opnår den mest optimale løsning for dit projekt. For at opnå dette mål tilbyder vi altid grundig og professionel rådgivning, der er skræddersyet til netop dine behov.

Vi ønsker at skabe en problemfri oplevelse for dig, og derfor er vi også glade for at kunne henvise dig til andre erfarne håndværkere, hvis der skulle opstå behov for ekstra specialisering eller kompetencer. Vores engagement i din succes strækker sig ud over vores egne tjenester, da vi ønsker at være din pålidelige partner gennem hele byggeprocessen.

Kontakt os og hør mere om os som kloakmester i Farsø, Aars og omegn

Hvis du søger en kvalitetsbevidst og autoriseret kloakmester til kloakarbejde, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver også meget gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til enten Alexander på 20 80 59 24 eller Hans på 20 80 59 20. Du kan også sende os en mail på murer@meldinfo.dk. Alternativ kan du trykke på nedenstående knap og blive sendt videre til vores kontaktformular. Så svarer vi tilbage hurtigst muligt.

kontakt os