Flise- og klinkearbejde tilbydes i Farsø, Aars og omegn

Meldgaard & Søn er din lokale murer til flise- og klinkearbejde i Farsø. Fra vores base ved Farsø kører vi ud til opgaver i hele Vesthimmerland. Vi kører dog gerne længere for større opgaver. Som din lokale murer kan vi tilbyde alt inden for flise- og klinkearbejde til dit næste byggeprojekt. Vi står altid klar til at løse opgaver når det kommet til flise- og klinkearbejde. Vi kan hjælpe både private og erhverv med fliser og klinker ved både renoveringer, tilbygninger og nybyggeri. 

Vi tilbyder blandt andet belægning med fliser og klinker: 

I køkken/alrum
På badeværelse
I bryggers
På gulv og vægge

 
Søger du en kvalitetsbevidst entreprenør til at klare flise/klinkearbejde og ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at


kontakte os

GODT HÅNDVÆRK OG FLISE/KLINKEARBEJDE AF HØJ KVALITET

Vi løser mange forskellige opgaver og uanset hvad vi klarer for dig, så har vi fokus på at du altid er tilfreds med det endelige resultat. Vi har mange års erfaring i branchen og derfor har vi også stor erfaring med alt inden for opsætning af fliser og klinker. Vi sørger altid for at du får et holdbart resultat i høj kvalitet. Vi er stolte af vores håndværk og derfor har vi høje standarder for det arbejde vi leverer og de materialer vi bruger.

Flise/klinkearbejde til fair pris 

Vi har til hensigt altid at levere flise- og klinkearbejde til den rette pris. Vores udgangspunkt er altid dine drømme og ønsker og vi gør vores for at vi rammer dine forventninger til det færdige resultat.  

 

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS TIL KLINKE- og FLISEARBEJDE

Vi er stolte af vores fag og ønsker at du bliver glad for det resultat vi leverer. Når muligt forsøger vi at minimere støv og støj - og orden på byggepladsen er vigtigt for os når vi arbejder. Vi ønsker at du får den bedste løsning og derfor giver vi altid professionel rådgivning og henviser gerne til en anden professionel håndværker. .