Anlæggelse af nedsivningsanlæg i Farsø, Aars og omegn

Da mange ældre septiktanke og nedsivningsanlæg ikke længere er godkendte, skal de udskiftes og det kan med fordel gøres med et nyt nedsivningsanlæg, som lever op til nutidens krav om rensning.

Hos Murerfirmaet Meldgaard & og Søn ApS har vi mange års erfaring med anlægning af nedsivningsanlæg. Vi hjælper dig med at tage hånd om din spildevandsudfordring, og vi tilbyder også professionelt råd og vejledning. Sammen kan vi finde frem til den bedste og mest optimale løsning til dig.

Hvad er et nedsivningsanlæg?

I korte træk er et nedsivningsanlæg blot en nedsivning og afledning af spildevandet til naturlig rensning i jorden. Spildevandet skal kunne sive ned i jorden, hvilket det kun kan, hvis jordforholdene er i orden. Efter at have passeret en bundfældningstank vil selve spildevandet vil blive ført til nedsivningsanlægget via de parallelt løbende sivestrenge. 

En bundfældningstank skal tømmes efter behov, dog minimum 1 gang om året, da der i bundfældningstanken samles de fysiske partikler. Herefter fordeles spildevandet til de førnævnte sivestrenge. Det sker via enten en fordelerbrønd, hvis der er tale om et gravitationsanlæg, eller via en pumpebrønd. 

Nedsivningsanlæg til fair pris 

For os er det vigtigt at det arbejde vi leverer, er til den rigtige pris. Vi lytter til dine ønsker og sørger for at resultatet lever op til dine forventninger. 

For os er det vigtigt at det arbejde vi leverer, er til den rigtige pris. Vi lytter til dine ønsker og sørger for at resultatet lever op til dine forventninger. 

Hvad er fordelene ved Et nedsivningsanlæg?

Med et nedsivningsanlæg får man et system, som renser spildevandet fra husholdningen, hvilket medfører at vandet bliver frigivet til nedsivning i jorden. 

Hvis du f.eks. bor i et område uden tilslutning til den offentlige kloak, eksempelvis i et sommerhusområde, er et nedsivningsanlæg en fordelagtig mulighed for afledning af husholdningsspildevandet.

Et nedsivningsanlæg har blandt andet til formål at:

  • Den sikrer at biologiske nedbrydning fortsætter
  • Den sikre at den mængde vand der måtte forekomme, bliver bortledt.

Kontakt os og hør mere om nedsivningsanlæg i Farsø, Aars og omegn

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning omkring nedsivningsanlæg, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver også meget gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til enten Alexander på 20 80 59 24 eller Hans på 20 80 59 20. Du kan også sende os en mail på murer@meldinfo.dk. Alternativ kan du trykke på nedenstående knap og blive sendt videre til vores kontaktformular. Så svarer vi tilbage hurtigst muligt.

kontakt os